Πέλλετ |
Προφανώς οι σοβαρές βιομηχανικές μονάδες παραγωγής πιστοποιούν την ποιότητα του Pellet και μας ενημερώνουν επακριβώς, όχι μόνο για την θερμική απόδοση του Pellet ανά κιλό, αλλά ακόμα και για την υγρασία που αυτό έχει και που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μια σωστή καύση. «Καλό» Pellet λοιπόν είναι αυτό που παράγεται από συγκεκριμένα ξύλα, βάσει πολύ συγκεκριμένων Ευρωπαϊκών οδηγιών (DIN 51731 με υγρασία μικρότερη από 10 %) και με συγκεκριμένες αναλογίες πρόσμιξης των διαφόρων ξύλων.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου