Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ... ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ


                                                                                   Στροφή στα καυσόξυλα κάνουν μέχρι και οι ιδιοκτήτες βενζινάδικων στην Ξάνθη, βλέποντας τις παραγγελίες για πετρέλαιο θέρμανσης να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Ξάνθης κ. Γιάννης Σιούτας μιλώντας στο ThrakiToday.com «οι συνάδελφοί μου πουλάνε πλέον και καυσόξυλα, αφού έχουν τη δυνατότητα από τον νόμο, με το κυβικό», συμπληρώνοντας πως το φαινόμενο παρατηρείται εντόνως και στους όμορους νομούς της Θράκης.

«Σε άλλες πόλεις πουλάνε τα καυσόξυλα σε βενζινάδικα σε σακιά, των 20 συνήθως κιλών» εξηγεί ο κος Σιούτας, αναφέροντας παράλληλα για ακόμη μια φορά πως οι παραγγελίες για πετρέλαιο θέρμανσης έχουν μειωθεί δραματικά, ενώ σε πολλές των περιπτώσεων βενζινοπώλες απέχουν από τη διάθεση πετρελαίου «καθώς δεν βγαίνουν».

«Έχουμε χίλια δύο προβλήματα και σε όλα αυτά να έχουμε και μια θέρμανση που να είναι απαγορευτική, σε μια περιοχή που η θερμοκρασία δεν ξεπερνά του 7 βαθμούς τον χειμώνα» τονίζει ο κος Σιούτας ενώ προσθέτει πως «πολλά πρατήρια λειτουργούν μόνο το πρωί λόγω του ρεύματος και εάν έρθουν οι νέες αυξήσεις στο ρεύμα τότε αυτό θα είναι καταστροφικό για όλους μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...